Betagroup Workshops (4 + 18 Sept) – Plaats klanten in uw innovatie boot

September 4, 2014 from 6:30 pm to 11:00 pm
Kortrijk, Belgium

BetaGroup

“Plaats klanten in uw innovatie boot

!!! Workshop over 2 avonden !!!

4 & 18 september, max 14 personen


Agenda:

6:30PM – Ontvangst met een hapje en drankje voorzien door onze sponsor: Parkoffice.

7:00PM -“Workshop: plaats klanten in uw innovatie boot”

Als innovatief bedrijf zijn we onze tijd en markt vooruit, we hebben een visie, kennis en zetten iets nieuw op de markt… Maar is die markt al mee? Zijn de klanten bereid om hun vertrouwde producten en leveranciers te verlaten en zich mee in het avontuur te wagen? Zien zij ook dat er een uitdaging is? Vinden ze in uw product of dienst dan een goed antwoord?

De uitdaging is om klanten mee te krijgen in de verandering die je als bedrijf in gang zet.

1.   Je bent op zoek naar klanten die ook vinden dat er iets nieuws nodig is of de uitdaging zien. Je wilt die mensen overtuigen dat jouw bedrijf de goede partner is en dat ze jou kunnen vertrouwen. Je wilt die klanten laten weten dat je sterk genoeg bent om te overleven, dat jou product of dienst er over vijf jaar nog steeds zal zijn om hen te helpen. Je zoekt klanten die mee willen pionieren, jouw oplossing bij hen willen uitproberen. Klanten die misschien bereid zijn om er samen uit te leren zodat beide organisaties er sterker van worden. Je wilt klanten die later ook zo tevreden zijn dat je hen als referentie mag gebruiken en – beter nog – dat ze zelf mond-aan-mond reclame voor je maken.

2.   Je wilt jouw contactpersonen helpen om ook hun collega’s te overtuigen om de stap te zetten om met jou te werken. Je hebt minstens één persoon overtuigd… maar krijgt die persoon ook de kans om het in praktijk te brengen? Of stoot die dan weer op een njet van anderen in de organisatie? Als pionier kan je maar beter goed omgaan met change management zodat je jouw eerste klanten kan helpen om jou producten of diensten bij hen intern te lanceren.

Als bovenstaande je bekent in de oren klinkt en je wenst hier extra skills te verwerven die je door het pionierslandschap leiden dan is deze workshop gespreid over 2 dagen iets voor jou.

Door het hoog interactief en persoonlijk karakter van de workshops kunnen slechts 14 personen deelnemen aan deze 2 avonden vol kennis en praktische toepassingen.

22:00PM – Group Networking met een hapje en drankje voorzien door onze sponor: Parkoffice.


Locatie:

parkoffice logo

Doorniksestraat 63, 8500 Kortrijk


Sponsors:

parkoffice logo 

Leave a Comment