Fuck it… Let’s talk BBQ entrepreneurship!

Related Post

Als ondernemer moet je soms ‘fuck it’ zeggen en er gewoon voor gaan.

We presenteren je 2 ondernemers die er alles over weten en hun kennis graag met je delen.
Op 25 november trekken we met de Aerey community van Gent naar Kortrijk om nieuwe banden te smeden. We maken er kennis met de plaatselijke community en wisselen ervaring, tips & inspiratie uit.

— DE SPREKERS —

Stephane Saey was CEO van Saey Home & Garden, het bedrijf dat o.a. Barbecook België gelanceerd heeft. Hij vertelt ons het verhaal van hoe hij Barbecook op een internationaal niveau in de markt gezet heeft.

Sofie Verhalle is CEO en mede-bezieler van Talking Heads; het meest gekende social media agency in Belgie. Zij zal het verhaal vertellen van hoe ze mee aan de basis stond van Talking Heads.

— ECHT NETWERKEN —

Netwerken hoeft niet geforceerd of saai te zijn. Bij ons kan je op een heel laagdrempelige manier in contact komen met andere gasten.

— PRAKTISCH —

Toegang is zoals altijd gratis, maar je moet wel op voorhand registreren om op de gastenlijst te staan.

— OVER AEREY —

Als (startende) ondernemer is een goed netwerk de sleutel om belangrijke deuren te openen. Vanuit die basisgedachte zijn we in Gent onze missie gestart. Eén jaar en 20 succesvolle events later is het tijd om Aerey naar heel Vlaanderen uit te breiden.

Naast Kortrijk organiseren we binnenkort ook events in Antwerpen, Brussel, Leuven & Hasselt. Houd onze Facebookpagina of nieuwsbrief in de gaten als je op de hoogte wil blijven.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.